Tòrax

La depilació làser de tòrax és ideal per tots aquells homes que vulguin oblidar-se de la depilació constant amb sistemes que puguin arribar a ser perjudicials per a la pell.

0

La depilació làser de pit i abdomen és molt comuna entre aquells homes que vulguin lluir una pell cuidada i suau. Gràcies a la nostra tecnologia d’última generació podràs gaudir d’una depilació làser de pit i depilació làser d’abdomen indolora.

El sistema de refrigeració Depil-Ice disminueix la temperatura del capçal fins a -10ºC durant tota la sessió, fent que aquesta sigui molt més agradable. La depilació làser de pit i abdomen és la solució que estàs buscant si vols evitar les conseqüències negatives de la depilació tradicional. Visita els nostres centres o contacta amb nosaltres per saber-ho tot sobre el tractament de depilació làser de pit o abdomen. Aconseguiràs resultats des de la primera sessió i descobriràs de seguida els avantatges de la depilació làser. No ho dubtis i uneix-te a nosaltres, tot són avantatges!