Serveis de depilació làser

Depilació làser de díode

La depilació làser de díode d’alta potència és una tecnologia d’última generació que permet l’eliminació permanent del pèl de qualsevol part del cos, aconseguint resultats òptims de la forma més segura i respectuosa per a la pell. Els equips de depilació làser que trobaràs als nostres centres garanteixen la màxima qualitat i permeten obtenir resultats visibles des de la primera sessió.

La nostra aparatologia de depilació làser de díode està desenvolupada pel millor fabricant espanyol de díode i personalitzada especialment per a nosaltres. És per això que el nostre làser compta amb unes prestacions innovadores, per garantir resultats òptims i permanents. Consulta les nostres tarifes i comença ara a gaudir dels avantatges de la depilació làser de díode, un nou món en què descobriràs la comoditat i despreocupació per l’aparició del pèl.

La millor tecnologia en depilació làser

 

 

Disposem de la millor
tecnologia en depilació làser


A Laser Factory disposem de la millor tecnologia i per això apostem pel làser de díode d’alta potència desenvolupat per una empresa espanyola líder en fabricació de díode i adaptat especialment per Laser Factory, que compta amb un rigorós sistema de qualitat i garanteix l’obtenció d’uns resultats òptims des de la primera sessió. Als nostres centres hi trobaràs el làser més indolor i punter del mercat, ja que incorpora unes prestacions innovadores que permeten obtenir resultats ràpids i permanents. 

Gràcies al seu sistema Depil-Ice, el capçal treballa a una temperatura de -10º que proporciona una sensació agradable en cada passada, fent que durant el tractament es redueixi la sensació de dolor. A més, et pots depilar els 365 dies a l’any sense efectes secundaris. Un làser que lluny de semblar-se a la resta de dispositius de la competència, innova fins a aconseguir totes les millores que els usuaris sol·licitaven en aquest tipus de maquinària des de fa temps, per aconseguir una eliminació permanent del pèl.